Overslaan en naar de inhoud gaan

Cyberrisk

Eerste stap: Gevaren kennen en schade voorkomen

Het heeft geen zin om de kop in het zand te steken. Cybercrime is écht en u bent als bedrijf, KMO of vrij beroep, een gedroomd slachtoffer. Ook al doet u nog zo uw best om indringers buiten te houden, de schade kan zeer hoog oplopen.

Preventie is daarom de eerste stap. “Veilig werken” doet u nooit alleen… zoiets werkt enkel als het collectief, door u en uw medewerkers, gedragen wordt. Een cyberveiligheidsbeleid verdient daarom een belangrijke plaats in elk bedrijf!

Zo helpen we u, indien u wenst, héél concreet bij de uitwerking van een goed preventieplan rond cyber-incidenten. Preventie is immers steeds de eerste stap!

Bij Hosten Financiële Diensten zijn we ervan overtuigd dat cyberrisico’s géén zuiver IT-probleem is. Het is belangrijk dat ook niet-specialisten in IT (zaakvoerders, CEO’s…) goed begrijpen waarover het gaat.

Cyberschema

Overleeft uw bedrijf een cyberincident?

Een goede voorbereiding is essentieel om snel en correct te handelen in een crisissituatie. Op zoek naar een manier om uw bedrijf zelf eens een spiegel voor te houden vooraleer een cyberincident dit doet!

Neem dus even de tijd, neem een kop koffie en klik op onderstaande banner om een unieke cybertest te starten die de basis vormt voor onze analyse en oplossingen. U krijgt aan het einde van de test direct een bijzonder volledige eindrapport waarmee u concreet aan de slag kan. We wensen u véél succes met de test!

Klik hieronder om de cybertest te starten (duurtijd circa 15min):

Cyber Risk Assessment

Volgende stap: risico-indekking voor als het fout afloopt

En als het dan toch fout afloopt, dan is een goede cyberverzekering onmisbaar.
Onze cyberverzekeringsoplossingen bieden stuk voor stuk zeer uitgebreide bescherming, enkel het totale tussenkomstniveau verschilt.

Waarborgen:
• Cyberafpersing, losgeld, cyberdiefstal, hacking telefoonsysteem
• Data-aansprakelijkheid & netwerkbeveiliging en multimedia-aansprakelijkheid
• Winstverlies bij systeemfalen, beveiligingsfout, netwerkonderbreking…
• Eigen schade en kosten vb. kennisgeving aan betrokkenen, herstel reputatieschade, werdersamenstelling data, identitietsmonotoring…
• Rechtsbijstand

Tevens kunnen onze klanten bij een Cyber-incident terecht bij een HOTLINE die 24/7 actieve bijstand organiseert via gespecialiseerde diensten!

Wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen?

Vraag hier een totaal vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord

Heeft u vragen?    Contacteer ons