Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

SOLIDE ALS EEN ROTS

Ons verzekeringskantoor is in 1946 opgericht door Raymond Hosten. Sinds 2021 maken wij deel uit van de Solvas-groep!

Ons kantoor is erkend bij het FSMA (publieke toezichtshouder) en aangesloten bij de beroepsvereniging Brocom (kwaliteitslabel). Bij ons is persoonlijk contact zeer belangrijk; de klant staat centraal, wij luisteren en adviseren u in volledige discretie en onafhankelijkheid.

Doordat wij deel uitmaken van de Solvas-groep, kan u niet enkel voor uw verzekeringen, maar ook voor uw volledige financiële plan bij ons terecht. Wij bieden u een ruimer aanbod en een grote expertise op het vlak van de opbouw en bescherming van uw vermogen. Wat houdt dit in? Solvas is een financieel begeleider: onafhankelijk verzekeringsmakelaar, AXA-bankagent, leasingpartner en vermogensplanner. We zorgen ervoor dat u sterker in het leven staat.

‘We do more’, voor u! We komen dagelijks in contact met onze klanten hun levensverhaal en passie. Solvas doet ‘more’ voor u door een totaalinzicht te bieden met concrete oplossingen en opportuniteiten.

Zoekt u een totaalpartner? Dan zit u op de goede ‘vlucht’. Welkom aan boord. Contacteer ons voor een afspraak bij u thuis, in uw onderneming of in ons kantoor.
 

Heeft u vragen?    Contacteer ons