Over ons

SOLIDE ALS EEN ROTS

Ons verzekeringskantoor is in 1946 opgericht door Raymond Hosten.  Intussen leunen wij aan bij een gereputeerd kantoor van accountants en belastingconsulenten.

Ons kantoor is erkend bij het FSMA (publieke toezichtshouder)  en aangesloten bij de beroepsvereniging Brocom (kwaliteitslabel).

Bij ons is persoonlijk contact zeer belangrijk; de klant staat centraal, wij luisteren en adviseren u in volledige discretie en onafhankelijkheid.

Bij Hosten Financiële Diensten kunt u terecht voor een hypotheeklening (en herzieningen), een persoonlijke lening voor verbouwing of aankoop auto etc.

Als onafhankelijk kredietmakelaar werken wij  samen met een 25-tal maatschappijen.

 

ONS TEAM

Marc Serru is sedert meer dan 40 jaar het gezicht van ons verzekeringskantoor en heeft bijgevolg een grote ervaring en deskundigheid inzake verzekeringen, kredieten en beleggingen.Hij is niet alleen onafhankelijk verzekeringsmakelaar maar ook erkend fiscalist.  Indien u wenst wordt ook uw belastingbrief ingevuld en berekend.

 

Tamara Fabri staat reeds jaren in voor de administratieve verwerking van de verzekeringspolissen.

Zij zorgt voor een professioneel onthaal en  en planning voor afspraken.

 

Ingrid Huysmans is gediplomeerd verzekeringsmakelaar.  Zij neemt de tijd om uw verzekeringssituatie in kaart te brengen om over- of onderverzekering te detecteren.

Nadien doet zij een vergelijkende studie van verschillende maatschappijen en hun productaanbod in functie van uw behoeften.

 

Marc en Ingrid houden de vinger op de pols in de verzekeringswereld. Via facebook en/of onze nieuwsbrief krijgt u de nodige informatie over nieuwigheden.   Ook bij ongeval of schade beschikken zij over een grote expertise.

Elkeen streeft op zijn/haar beurt naar professioneel meerwaardeadvies dat bijdraagt tot de vooruitgang van elke klant!

Vragen / Problemen?
Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02/547.58.71 – fax. 02/547.59 75 – info@ombudsman.as – www.ombudsman.as


Onze partners